Downdijk zorgt voor jouw online succes

Als je op zoek bent naar een professionele partner voor maatwerk webdevelopment, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden complete oplossingen voor het ontwikkelen en onderhouden van je maatwerk website of webapplicatie. Onze experts hebben jarenlange ervaring in het ontwikkelen van websites die voldoen aan de laatste technologische standaarden en aan jouw specifieke wensen.

Of het nu gaat om een maatwerk brochurewebsite, een webwinkel, een ledenportal of een complexe webapplicatie, wij hebben de kennis en ervaring om je wensen te realiseren. Wij werken met de nieuwste technologieën, zoals HTML5, CSS3, JavaScript en PHP, en volgen de laatste trends op het gebied van webdesign, zodat je website er altijd modern en professioneel uitziet. Daarnaast zorgen wij ervoor dat uw website gebruiksvriendelijk, snel en veilig is en ook SEO geoptimaliseerd zodat je website goed gevonden wordt door zoekmachines.

Onze diensten zijn gericht op het versterken van je online aanwezigheid en het verhogen van je omzet. Wij bieden ook ondersteuning bij het opzetten en beheren van je online marketingcampagnes en social media-strategieën. Wij werken samen met je om jouw doelstellingen te begrijpen en een oplossing te ontwikkelen die aansluit bij je budget en tijdschema.

Indien je geïnteresseerd bent in onze diensten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvende offerte.

Klanten kunnen rekenen op gedegen vakkennis en jarenlange ervaring. Sinds de start in 2008 van Downdijk hebben wij maatwerk websites en webshops gemaakt voor een grote diverse klantengroep, zoals Pannenkoekenhuis Heesch, Huisartsenpraktijk Lankhorst, Dierenpension de KwispelhoevePer Ton Metals BVActiviteitenorganisatie TOF, Wapenbroeders zuidelijk Nederland, Vishandel van Bakel, Raynell interieurverzorging en vele anderen.

Neem contact op en vraag naar wat wij voor jou kunnen betekenen

16

Jaar ervaring

200

Tevereden klanten

450

Websites gemaakt

92

Webshops gemaakt