Raynell

Raynell

Website laten maken, webhosting & webdesign

Website Raynell Interieurverzorging

Bij de briefing voor de bouw van de website van Raynell Interieurverzorging werd duidelijk dat de doelgroep MKB bedrijven zijn in de regio van Eindhoven die met zorg periodiek het interieur verzorgd wilt hebben.

Dat is dan ook wat de website uitstraalt in een overzichtelijke, informatief en doelgerichte website gemaakt door Downdijk. Ook is Raynell Interieur regelmatig opzoek naar uitbreiding van het personeel door grote stroom aanvragen waardoor we ook een maatwerk vacature component gemaakt hebben.

Raynell Interieurverzorging is gevestigd in Eindhoven.

 

Bekijk website

Website Raynell Interieurverzorging
Referentiepagina Raynell Interieurverzorging

Referentie Component

We hebben op de website van Raynell Interieurverzorging een maatwerk referentie component gemaakt waardoor overzichtelijk referenties geplaatst kan worden door Raynell via de Downdijk onderhoudsomgeving (CMS).

Deze worden daarnaast ook via een maatwerk slider op de homepage weergegeven per referentie / quote. Onder de slider worden ook 3 willekeurige logo's van andere referenties.

Vacaturepagina Raynell Interieurverzorging

Maatwerk Vacaturepagina

Omdat Raynell Interieurverzorging een grote hoeveelheid aanvragen ontvangt zijn zij regelmatig opzoek naar nieuwe personeelsleden. Hiervoor hebben we dan ook een maatwerk vacature component gemaakt waarbij overzichtelijk gezocht kan worden per vacature.

Deze pagina is door Raynell Interieurverzorg zelf te onderhouden via de Downdijk CMS Aragorn.