Huisstijl ontwikkeling

Neem contact op Stel een vraag 

Downdijk ontwerpt een bijpassende huisstijl bij het logo. Als reclamebureau passen wij deze huisstijl toe op je visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, flyer, brochures, website etc. Al deze zaken met het oog op de markt en de wensen van je (toekomstige) klanten.

Een goede huisstijl is dan ook meer dan 'zomaar' een creatief logo ontwerp. Een sterke huisstijl wekt vertrouwen bij de klant en prospect. Vertrouwen in je bedrijf zelf en in de diensten en producten die je aanbiedt Een goede huisstijl verdiend zich terug door een betere presentatie van de organisatie en door een betere bedrijfsefficiency. Natuurlijk bekijken wij ook graag samen met je of je bestaande logo & huisstijl verbeterd kunnen worden. Wij verzorgen ook graag het aanpassen van je logo en huisstijl.

Downdijk gerealiseerde huisstijl

Visitekaartjes ontwikkel door Downdijk

Je logo en huisstijl ontwerpen ook praktisch toepasbaar

Bij het huisstijl ontwerp is het ook van groot belang dat de huisstijl naast onderscheidend, aantrekkelijk en opvallend, ook praktisch toepasbaar is op de verschillende reclame media zoals briefpapier, visitekaartjes, flyers, brochures, websites etc. etc. Downdijk gaat deze mogelijkheden nauwgezet na opdat de ontworpen huisstijl maximaal en consistent ingezet kan worden.

Ook letten wij erop dat de huisstijl goed toepasbaar is op andere materialen als bijvoorbeeld op vlaggen of kleding, stickers, autobelettering etc.

 

Meer informatie Stel een vraag 

Meer informatie / vrijblijvende offerte

Wil je meer informatie over onze diensten of wil je een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.