Maatwerk website laten maken voor je online succes

Neem contact op Stel een vraag 

Wil je een website laten maken in Weert? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij ontwikkelen, bouwen en onderhouden maatwerk websites die geschikt zijn voor alle apparaten (desktop, laptop, tablet en mobiel) en die zoekmachine geoptimaliseerd zijn. Tegen betaalbare prijzen maken wij maatwerk websites met de gebruiksvriendelijke Downdijk onderhoudsomgeving (CMS) waarmee je de website zelf kunt beheren. Met meer dan 15 jaar ervaring in websites bouwen en online marketing vertalen wij je doelstellingen in een succesvolle website.

Wij maken niet alleen je website, maar ontwerpen deze ook speciaal voor je bedrijf. Met een webdesign die volledig aansluit bij je bedrijf en huisstijl maken wij maatwerk website ontwerpen. Bij ons krijg je geen fabriekswebsite templates of templates die gratis te verkrijgen zijn, maar we ontwerpen deze speciaal voor jou en je bedrijf.

Indien je meer geïnteresseerd bent in een maatwerk webshop, klik dan hier

Downdijk gerealiseerde websites

Activiteitenorganisatie TOF webdesign

Een website laten maken door Downdijk

Downdijk levert websites die standaard ook verschijnen op alle apparaten en in alle moderne browsers. Het volgende wordt standaard geleverd bij iedere website:

  • Maatwerk ontwerp die volledig aansluit bij je huisstijl (geen voorgeprogrammeerde template)
  • Compleet gebouwde website in HTML, CSS, Javascript en PHP
  • Maatwerk homepage component
  • Contactformulier met contactgegevens (e.v.t. gewenste Google Maps kaart)
  • Onbeperkt aantal tekstpagina's
  • Website wordt volledig door Downdijk gevuld
  • Downdijk onderhoudsomgeving (CMS) volledig ingericht op je wensen
  • Extra beveiliging via SSL
  • Communicatie voor overleg of alles naar wens is en e.v.t. verbeteringen na livegang
  • Support via telefoon, e-mail en / of whatsapp

Ook kan Downdijk je ondersteunen bij het ontwikkelen, aanpassen en instellen van aangekochte templates en open source website software pakketten zoals bijvoorbeeld Wordpress, Joomla, Shopify, etc..

Meer informatie Stel een vraag 

 

Mobile first met een duimvriendelijke navigatie

Wij verzorgen standaard websites die mobile first zijn. Hierbij wordt je website geprogrammeerd en ontworpen zodat de website zich automatisch aanpast aan het beeldschermformaat. Hiermee wordt je website geoptimaliseerd voor bezoekers die je website bekijken op een desktop, laptop, tablet en/of mobiel en wordt de bezoeker niet geconfronteerd met een mobiele website die veel afwijkt van het desktop ontwerp. Daarom kan je het beste je website laten maken door Downdijk.

De meeste webdevelopers en open-source CMS pakketten (zoals Wordpress, Joomla, Magento) maken gebruik van 4  á 5 breekpunten en dus 4 á 5 verschillende beeldschermformaten. Ook wordt hierbij het menu op de mobiel bijna altijd bovenin geplaatst. Downdijk ontwerpt en maakt de websites en webshops op 8 breekpunten (beeldschermformaten) en maakt gebruik van een duimvriendelijk menu plaatsing op de mobiel onderaan het mobiele beeldscherm.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Website responsive webdesign figure

Meer informatie / vrijblijvende offerte

Wil je meer informatie over onze diensten of wil je een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.