Social media
marketing inzetten

Neem contact op Stel een vraag 

Menig introductiecampagne ondersteunen wij met de inzet van Facebook, YouTube, Twitter, LinkedIn, Instagram, etc. om een product of dienst direct bij een doelgroep te introduceren en je social media professioneel over te laten komen.

Downdijk social media marketing

Social media als facebook kunnen je bedrijf vele mogelijkheden bieden

Met 'standaard' marketing materialen (welke we overigens wel cross mediaal hebben ingezet) als flyers en posters, zou een dergelijk succes meer tijd én beduidend meer geld kosten. Deze nieuwe media kunnen overigens ook prima ondersteunend ingezet worden voor bedrijven in de B2B sector; denk aan het creëren van onderscheidend vermogen, het werven van personeel, het verhogen van de vindbaarheid op internet etc. Wij integreren met veel plezier like, share en tweet buttons op je pagina's of geven je de mogelijkheid om een commentbox van Facebook in je pagina's op te nemen of misschien wilt u wel maar op één plek uw nieuws opmaken, maar toch verspreiden over de verschillende media. Dat kan allemaal bij Downdijk.

 

Social media header Facebook Downdijk

Meer informatie / vrijblijvende offerte

Wil je meer informatie over onze diensten of wil je een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.