Kennis Tegelwerken

Kennis Tegelwerken

Webdesign & website realisatie

Website realisatie Kennis Tegelwerken

Er moest na verschillende jaren een vernieuwde website komen die geheel vernieuwd was inclusief vernieuwde HTML, coderingen en uitstraling. We zijn daarom aan de slag gegaan en hebben we onderzoek gepleegd om te zorgen dat de uitstraling beter aansluit bij de content van de website.

Voor deze website hebben we verschillende maatwerk componenten gemaakt en o.a. ook een maatwerk header (bovenkant webshop) en referentieoverzicht.

Kennis Tegelwerken is gevestigd in Riethoven.

 

Bekijk website

Website Kennis Tegelwerken
Referentie component Kennis Tegelwerken screenshot

Referentie component

Kennis Tegelwerken heeft een al vele jaren ervaring en daarom ook vele verschillende projecten / referenties opgeleverd en gemaakt. Dat was de reden om een maatwerk component te maken waarbij per referentie geheel eenvoudig door hen zelf via het Downdijk CMS foto's te uploaden en toe te voegen.

Screenshot Header Kennis Tegelwerken

Maatwerk header module

Omdat we de website een meer tegel uitstraling wilde geven hebben we gekozen om de header ook volledig uit tegels te laten bestaan, maar er moest wel rekening gehouden worden dat de klant zelf foto's moest kunnen uploaden en daarom hebben we de tegel structuur zo gemaakt dat deze automatisch over de foto's heen valt en de klant hier geen rekening mee hoeft te houden.