Dierenpension de Kwispelhoeve

Dierenpension de Kwispelhoeve

Huisstijl, webdesign & website realisatie

Website realisatie Dierenpension de Kwispelhoeve

Bij de ontwikkeling van de website waren een aantal punten belangrijk, namelijk een gebruiksvriendelijk reserveringsformulier die voor zowel jong als oud te gebruiken is, herkenbaarheid van het bedrijf en de locatie en gebruiksvriendelijk op alle apparaten.

Dierenpension de Kwispelhoeve is gevestigd in Borkel, gemeente Valkenswaard.

 

Bekijk website

Website Dierenpension de Kwispelhoeve
Reserveringsformulier De Kwispelhoeve

Reserveringsformulier

Het reserveringsformulier is 2 formulieren op één pagina doordat het mogelijk is om in hetzelfde formulier een reservering te plaatsen voor vakantieopvang en zo ook voor dagopvang wat andere velden benodigd.

Screenshot De Kwispelhoeve

Animatie knoppen homepage

De knoppen op de homepage zijn speciaal ontworpen en gemaakt dat ze eerst alleen foto weergeven met een titel. Wanneer er met de muis overheen wordt gegaan klappen de kaders uit en geven ze tekst met meer informatie weer.

Dierenopvangcentrum DOC-Zuid

Website bouw Dierenopvangcentrum DOC~Zuid

Na de bouw van de website van Dierenpension de Kwispelhoeve werd ons gevraagd om een website te maken voor Dierenopvangcentrum DOC~Zuid. Hierbij hebben wij meegedacht en geadviseerd in de bedrijfsnaam "DOC~Zuid" en de totale branding / huisstijl ontwikkeling gedaan.

Naast logo, bedrijfsnaam, banners etc. hebben we ook de website ontworpen en gemaakt, waarbij de focus moest liggen op de dieren die vermist of gevonden zijn.

De website heeft naast de presentatie van de vermiste, gevonden en succes verhalen dieren ook 2 formulieren om een vermist en gevonden dier op te kunnen geven.

Als extra hebben we ook uitklapmenu's gemaakt voor de "Veelgestelde vragen" en "Belangrijke gegevens" pagina's waardoor de pagina's overzichtelijker zijn geworden.

 

Bekijk website

Website Dierenopvangcentrum DOC Zuid