Activiteitenorganisatie TOF

Activiteitenorganisatie TOF

Website ontwerp, website bouwen en hosting

Website realisatie Activiteitenorganisatie TOF

Voor Activiteitenorganisatie TOF hebben we een website gebouwd die reserveringen moest genereren en meer informatie over de verschillende activiteiten weergeven. Dit alles voor een doelgroep tussen 18 - 50 jaar voor vriendengroepen, familie uitjes en bedrijfsuitjes.

We hebben maatwerk componenten gemaakt voor de activiteiten, onderverdeeld in verschillende categorieën. Ook moest de mogelijkheid om direct te kunnen reserveren voor de gekozen activiteit.

Activiteitenorganisatie TOF is gevestigd in Valkenswaard.

 

Bekijk website

Website Activiteitenorganisatie TOF
Activiteiten maatwerk slider

Maatwerk activiteiten slider

Op de homepage hebben we een special ontworpen en geprogrammeerde slider gemaakt voor de activiteiten.

Hierbij hebben we gekozen om de ruimte tussen de categorieën weg te laten en alleen een titel te tonen. Nadat je met de muis over de foto / categorie heen gaat verschijnt een korte beschrijving met een "lees meer" pijl.

Activiteitenpagina Activiteitenorganisatie TOF

Activiteiten maatwerk component

Voor Activiteitenorganisatie TOF hebben we een activiteiten maatwerk component ontwikkeld dat onderverdeeld is in categorieën en na het kiezen van een categorie kan de bezoeker gemakkelijk naar een andere categorie of activiteit toe.

Wanneer de bezoeker de activiteit aanklikt kan deze meer informatie over de activiteit lezen, maar ook direct de gekozen activiteit reserveren en deze doorsturen en delen via social media.