Party Alarm

Party Alarm

Websites laten maken, webdesign & API koppelingen

Website realisatie Lasergameverhuur

Lasergameverhuur is een verhuurbedrijf dat lasergeweren en laserguns doet verhuren die aangepast zijn op verschillende doelgroepen, pakketten en vele verschillende bij te huren extra's.

Party Alarm en Lasergameverhuur zijn gevestigd in Eindhoven.

 

Bekijk website

Website Lasergameverhuur
Lasergameverhuur productpagina screenshot

Productpagina's met pakketten

Bijna iedere pagina op deze website is een speciaal ontworpen en gemaakte pagina met allemaal maatwerk componenten en modules. De productpagina's zijn speciaal gemaakt met informatie en een pakketoverzicht waarbij per doelgroep de verschillende geweren te bekijken en te bestellen zijn.

Om de website modern en futuristisch over te laten komen hebben we specifiek gekozen om voor de muis-over animatie gloed te gebruiken achter de tekst en geweren.

Screenshot reserveren lasergameverhuur

Reserveren component

Voor het reserveren hebben we een maatwerk component gemaakt. De bezoeker van de website kan hierbij stap voor stap het winkelmandje / reserveringsformulier invullen en betalen.

Eerst dient de bezoeker een doelgroep te selecteren, vervolgd met een pakket en kan de bezoeker een type lasergeweer / lasergun kiezen en zelfs een voorkeur kleur van het geweer aangeven. Ieder veld en keuze heeft een afhankelijkheid wat betreft vervolgkeuzes.

Het reserveringsformulier heeft een voorraadsysteem, planning-tool, API koppeling en prijs opvraagsysteem allemaal rechtstreeks gekoppeld aan het CRM systeem van Party Alarm waarbij de klant maar op één plaats alle gegevens hoeft in te vullen.

Website Kano Verhuur Eindhoven

Kano verhuur Eindhoven

Kano verhuur Eindhoven lijkt eerste instantie veel op Lasergameverhuur, maar deze is daadwerkelijk compleet anders en op een andere manier ingevuld. De website van Kano Verhuur Eindhoven is namelijk gericht op activiteiten reserveren en niet op verhuur van spullen.

Doordat de website gericht is op activiteiten reserveren hebben we ook rekening gehouden met gewenste reserveringsdatum en tijd die na het reserveren direct ingeboekt worden in het administratiesysteem / planning-tool van Party Alarm.

 

Bekijk website

Kano Verhuur Eindhoven reserveren screenshot
Screenshot Kano Verhuur Einhdoven stappenplan

Stappenplan pagina

Voor de Kano Verhuur Eindhoven website hebben we een maatwerk stappenplan pagina gemaakt die in werkelijkheid eigenlijk een opsomming is.

Doordat het niets anders is dan een opsomming kan de klant deze zelf geheel eenvoudig via de Downdijk onderhoudsomgeving (CMS) bewerken.

Via stijlen wordt deze automatisch aangepast, in het midden uitgelijnd en weergegeven zoals een echt stappenplan.

Kano Verhuur Eindhoven header video

Video header en foto's

Regelmatig worden er foto's gebruikt als header (bovenkant website), maar bij Kano Verhuur Eindhoven hebben we gebruik gemaakt van een filmpje / video op de homepage zodat de bovenkant van de website meer interactief en meer gevoel kreeg.

Overigens hebben we voor alle vormen / golven op de website gebruik gemaakt van SVG bestanden die de website sneller maken doordat deze bestanden geen foto's zijn, maar in werkelijkheid coderingen.

Website Solexhuren Eindhoven

Solexhuren Eindhoven

Een nieuwe activiteit van Party Alarm zijn Solexen. De website is gebaseerd op de Kano Verhuur Eindhoven website, maar wat betreft coderingen en werking is de website geheel verschillend van de Kano Verhuur Eindhoven website.

Op de Solexhuren Eindhoven website is het reserveringsformulier vereenvoudigd naar 2 pakketten i.p.v. vele verschillende keuzes zoals Kano Verhuur Eindhoven.

Ook heeft de website sfeerimpressies zodat men foto's van voorgaande tochten kan bekijken, reserveringsformulier in de header (bovenkant website) en Veelgestelde vragen component op de website.

 

Bekijk website

Solexhuren Eindhoven screenshot