Vijfeijke Motoren

Vijfeijke Motoren

Webdesign, website laten maken & Hosting

SEO websites v.d. Vijfeijke motoren

Van de Vijfeijke Motoren heeft door ons verschillende websites laten maken waaronder verschillende SEO website (zoekmachine optimalisatie websites). Dit zijn kleinere websites met minimale technische wijzigingen per website.

We hebben dan ook 2 verschillende SEO websites ontwikkeld voor van de Vijfeijke Motoren om motoren aan te laten bieden door potentiële klanten.

SEO website Vijfeijke Motoren
Vijfeijke Motoren tekstpagina's
Aanmeldformulier Vijfeijke Motoren

WijZoekenVoertuigen website

WijZoekenVoertuigen website

WijZoekenVoertuigen is een website waarbij potentiële klanten voertuigen zoals auto's, motoren en scooters kan aanbieden, maar ook caravans, campers, aanhangers en boten.

Nadat een voertuig is aangeboden met bijbehorende informatie en foto's kan de aanbieder zijn voertuigen verkopen aan aangesloten bedrijven die opzoek zijn naar specifieke voertuigen voor de juiste prijs.

De bedrijven en klanten communiceren dan via de website met elkaar om tot een verkoop te komen en vervolgens kan de klant de advertentie / voertuig markeren als verkocht.

 

Bekijk website

WijZoekenVoertuigen screenshot
123ScooterParts webshop

Webshop 123ScooterParts

Ook hebben we voor van de Vijfeijke Motoren een webshop gemaakt waarop 2dehandse, maar ook nieuwe onderdelen voor bijna alle merken scooters en brommers worden aangeboden.

De nieuwe producten worden via 3 verschillende API koppelingen ingeladen en deze kunnen automatisch en handmatig worden toegevoegd aan het assortiment.

Na het bestellen van de onderdelen wordt gekeken of het hier om een nieuw of 2dehands product gaat en word eventueel de voorraad automatisch bijgewerkt. Ook kijkt het systeem dan automatisch welke verzendkosten bij de bestelde artikelen horen.

Wanneer v.d. Vijfeijke Motoren de bestelling bekijkt via de Downdijk onderhoudsomgeving (CMS) kunnen zij direct via een API koppeling de verzending aanmaken bij DHL en PostNL en vervolgens ook direct een label uitprinten.

 

Bekijk webshop

123ScooterParts webshop