Vamitec

Vamitec

Webdesign, website realisatie & hosting

Website realisatie Vamitec

Tijdens de briefing voor de vernieuwing van de website werd duidelijk aangegeven dat het vorige ontwerp van de website goed was, maar wel een kleine modernisering mocht krijgen. Daarom heeft Downdijk het vorige ontwerp als basis gebruikt en deze aangepast voor Bootstrap 5 en gemoderniseerd voor de nieuwste technieken.

Deze website bevat verschillende maatwerk componenten zoals bijvoorbeeld voor de laadbakken pagina's, maar ook nieuws en vacatures.

Vamitec is gevestigd in Budel.

 

Bekijk website

Website Vamitec
Laadbakken component Vamitec screenshot

Laadbakken component

De laadbakken pagina's zijn gemaakt met een maatwerk component waarbij een speciaal ontworpen overzichtspagina, itempagina's en categoriebalk gemaakt zijn. De categoriebalk geeft de mogelijkheid om de bezoeker direct naar de juiste subpagina's door te verwijzen via de speciaal ontworpen iconen.

Screenshot Nieuwsoverzicht Vamitec

Nieuwspagina's

Nieuwspagina's worden vaak gemaakt met artikelen of als een blog component, maar bij Downdijk hebben we een maatwerk nieuws component ontwikkeld die voor verschillende website gebruikt wordt. Bij Vamitec hebben we dit ook gedaan, maar hierbij hebben we ook direct de overzichtspagina aangepast naar de wensen van de klant.