Stichting Op vleugels der vrijheid

Stichting Op vleugels der vrijheid

Hosting, Webdesign & Website laten maken

Website Stichting "Op vleugels van vrijheid"

Stichting "Op vleugels op vrijheid" is een stichting die zich bezig houd met gebeurtenissen tijdens WO II in de gemeente Echt- Susteren en heeft daarbij bijzondere
aandacht voor de geallieerde strijdkrachten, die Nederland vanuit het luchtruim hebben bevrijd van de Duitse bezetter.

Het doel van deze website is meer informatie, herdenkingen en nieuws te delen omtrent de gebeurtenissen tijdens WO II in de gemeente Echt-Susteren en dat is dan ook wat het belangrijkste was tijdens het maken en ontwerpen van de website.

 

Bekijk website

Website Op Vleugels der Vrijheid
Nieuwspaginas Op Vleugels der Vrijheid

Nieuwspagina's

De klant wilde graag de bezoekers van de website op de hoogte houden van de laatste ontwikkeling omtrent de herdenkingen en andere activiteiten en daarom is er gekozen een nieuws component te integreren in de website.

Wel is er specifiek gekozen om geen datums te tonen zodat bezoekers niet de indruk krijgen dat de nieuws items e.v.t. te gedateerd zijn.

Op Vleugels der Vrijheid fotogalerij

Fotogalerij component

Doordat Stichting "Op vleugels der vrijheid" vele activiteiten organiseert en bijwoont hebben ze specifiek gevraagd om een fotogalerij waarop ze per activiteit een fotogalerij kunnen plaatsen.

De klant kan dit geheel eenvoudig d.m.v. de Downdijk onderhoudsomgeving (CMS) en via het bestandsbeheer mapjes aan te maken waarin ze alle foto's kunnen uploaden en deze via het maatwerk component titels en mapjes aan elkaar te koppelen.