Podotherapie Pero

Podotherapie Pero

Webhosting, ontwerp en website maken

Website Realisatie Podotherapie Pero

Voor Podotherapie Pero hebben we na een eerdere realisatie van de website een vernieuwing gerealiseerd. Bij de briefing van de vernieuwing werd duidelijk dat Podotherapie van 1 vestiging gegroeid was naar 5 vestigingen. Dit moest natuurlijk anders vermeld worden met adresgegevens en contactpagina. Hiervoor hebben we dan ook een aparte vestigingenpagina gemaakt met adresgegevens en Google Maps kaarten.

We hebben voor Podotherapie Pero verschillende maatwerk componenten ontwikkeld, namelijk nieuws, vergoedingen, medewerkers, aandoeningen en vestigingen.

Podotherapie Pero is gevestigd in Geldrop, Mierlo, Heeze, Helmond en Leende.

 

Bekijk website

Website Podotherapie Pero
Podotherapie Pero vergoedingen screenshot

Vergoedingen component

Omdat podotherapie een zorgdienst is en aangesloten is bij zorginstellingen was het belangrijk om de vergoedingen weer te geven op de website. Om deze zo overzichtelijk en gemakkelijk mogelijk weer te geven voor de bezoeker en potentiële klant hebben we een maatwerk component gemaakt en worden de vergoedingen weergegeven in een accordeon menu.

Deze vergoedingen zijn geheel eenvoudig uit te breiden en te bewerken via de Downdijk onderhoudsomgeving (CMS).

Screenshot vestigingenpagina Podotherapie Pero

Vestigingenpagina

Podotherapie Pero is na de realisatie van de website van één vestiging gegroeid naar 5 vestigingen en daarom is er besloten bij de vernieuwing van de website deze uit te breiden met een vestigingenpagina.

Op deze pagina worden de adresgegevens en Google Maps weergegeven zodat de bezoeker eenvoudig de route en gegevens kan bekijken.