Notaris Houtepen

Notaris Houtepen

Website realisatie & Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Website realisatie Notaris Houtepen

Voor Notaris Houtepen uit Eindhoven hebben we een website gemaakt. Deze moest in de basis hetzelfde blijven en herkenbaarheid uitstralen. Het was belangrijk dat de verschillende diensten per categorie duidelijk en overzichtelijk op de website geplaatst werden.

De website bevat maatwerk componenten voor de weergave van de diensten, nieuws en een maatwerk offerteformulier, maar ook een maatwerk homepage header (bovenkant website) waarbij bezoekers direct naar de juiste diensten kan gaan.

 

Bekijk website

Website Notaris Houtepen
Notaris Houtepen header homepage

Maatwerk homepage header (bovenkant website)

We hebben voor deze website een maatwerk header gemaakt waarbij de bezoeker de verschillende categorieën kan aanklikken waarbij de header slide naar de betreffende categorie. Deze toont dan de informatie over deze categorie en geeft onder de header alle diensten weer die bij deze categorie hoort.

Offerteformulier Notaris Houtepen

Offerteformulier

Omdat Notaris Houtepen vele diensten levert en we de potentiële klanten een zo goed mogelijke op maat gemaakte offerte willen laten sturen heeft Notaris Houtepen specifieke gegevens nodig. We hebben er dan ook voor gezorgd dat de offerte verstuurd kan worden met meerdere diensten i.p.v. één specifieke dienst en de bijbehorende velden per dienst.

Familie Houtepen website

Website Familie Houtepen

Dirk-Jan Houtepen (eigenaar Notaris Houtepen) heeft uitgebreid onderzoek gedaan naar de familie Houtepen om zoveel mogelijk te weten te komen over zijn familie stamboom en e.v.t. vertakkingen en geschiedenis.

Dit onderzoek is dan ook omgezet naar een website met erg diepgaande genealogie stamboom die per regio te bekijken is. Deze website is volledig zelf te beheren door de klant middels de Downdijk onderhoudsomgeving (CMS) en de maatwerk componenten die speciaal voor deze website zijn geschreven.

 

Bekijk website

Homepage screenshot Familie Houtepen