Jeldi B.V.

Jeldi B.V.

Webdesign & website realisatie

Metaal website Jeldi B.V.

Voor Jeldi hebben we een website gemaakt die de verschillende metaal werkzaamheden moest weergeven. Daarnaast wilde ze graag de mogelijkheid om het complete machinepark op de website te plaatsen bij de desbetreffende werkzaamheden.

Ook moest er een mogelijkheid komen om nieuws, folders en vacatures te plaatsen. Dit is dan ook overzichtelijk en makkelijk gemaakt om door de klant zelf bij te houden via de Downdijk onderhoudsomgeving (CMS).

 

Bekijk website

Website Jeldi BV
Plaatbewerking door Jeldi Metaal

Dienstenpagina's met machinepark

Op alle dienstenpagina's is door de klant zelf middels de Downdijk onderhoudsomgeving (CMS) teksten, foto's en het machinepark aan te passen. Dit is bij de briefing van de website nadrukkelijk besproken dat ze graag alle machines in hun machinepark willen tonen i.v.m. mogelijkheden en het aanbieden van werkzaamheden.

Nieuwspagina Jeldi Metaal

Nieuwspagina's

Omdat ze regelmatig nieuwe machines toevoegen aan het machinepark is hiervoor gekozen om dit op een speciale plaats op de website aan te kunnen kondigen.

De klant kan via het Downdijk CMS Aragorn deze zelf toevoegen met tekst en foto's. Dit is dan ook een maatwerk component die speciaal is ontwikkeld door Downdijk.