Flowsort

Flowsort

Website ontwerpen en website bouwen

Website Bouw Flowsort

Flowsort is een toonaangevende producent van modulaire lopende bandsystemen en is actief over de hele wereld. Dit is ook de reden waarom de website volledig in het Engels is gemaakt en opgeleverd.

De filmpjes en foto's op de website moeten in één oog opslag duidelijk maken dat het om lopende bandsystemen gaat en de website biedt bovendien ook een extra downloadpagina voor document en handleidingen, maar ook voor software en de laatste updates / patches voor de systemen.

 

Bekijk website

Website Flowsort
Flowsort specificaties screenshot

Product specificaties

In de product pagina's (waarbij gekozen kan worden uit de verschillende producten) heeft ieder product ook een specifieke specificatie tabel met daarin alle specificaties over het product.

Deze zijn zo gemaakt zodat ze enkelvoudig als alleen specificaties van het huidige product kunnen weergeven, maar ook samengevoegd kunnen worden als een vergelijkingstabel.

Flowsort loginscherm screenshot

Software downloadpagina met inlog

Naast de redelijk standaard downloadpagina van documenten hebben we voor Flowsort ook een speciale inlogpagina gemaakt waarbij klanten van Flowsort kunnen inloggen om de handleidingen per product te downloaden.

Ook worden de updates / patches van de producten hierop aangeboden als een soort updatepagina in het Engels en het Duits.