Engelse Springer Spaniel Club Nederland

Engelse Springer Spaniel Club Nederland

Webdesign, website laten maken & Hosting

Website realisatie Engelse Springer Spaniel Club Nederland

Voor de Engelse Springer Spaniel Club Nederland hebben we een complete maatwerk website gemaakt met verschillende maatwerk componenten die speciaal zijn geschreven voor het ESSCN.

De website bevat een nieuws, agenda, organisatie en foto componenten en ook hebben we maatwerk componenten gemaakt voor fokkers, dek- geboorteberichten, dekreuen, herplaatsingen en trimschema. Ook is de website voorzien van verschillende formulieren om de informatie binnen te krijgen van leden / bezoekers en is de website volledig AVG / GDPR proof gemaakt.

 

Bekijk website

Website Engelse Springer Spaniel Club Nederland
ESSCN fokkersoverzicht screenshot

Fokkers overzichtspagina's

We hebben voor deze website o.a. een speciaal geschreven maatwerk component voor het fokkers overzichtspagina's. Hierbij is rekening gehouden met AVG / GDPR zodat er niet teveel gegevens zichtbaar zijn van de fokkers omdat dit vaak particulieren zijn i.p.v. bedrijven. Daarom staan alleen de website en e.v.t. het e-mailadres op de website.

Ook is er een opsplitsing van Jacht en Show fokkers, omdat dit aparte soort rashonden zijn. Deze fokkers zijn volledig zelf te beheren door de klant via de Downdijk CMS Aragorn.

Trimschema ESSCN screenshot

Trimschema pagina

Ook voor o.a. het trimschema is een maatwerk component gemaakt. Het doel was om op een interessante manier een soort handleiding te tonen hoe bezoekers zelf hun hond kunnen trimmen / knippen. Dit hebben we dan ook op een mooie manier voor elkaar gekregen d.m.v. een soort slider te maken waarbij iedere keer een andere foto en tekst verschijnt.

De foto's en teksten zijn volledig gemakkelijk door de klant bij te houden d.m.v. het Downdijk onderhoudsomgeving (CMS).