Downdijk CMS versie 6 (verouderd)

Vanaf juni 2013 hebben we de Downdijk onderhoudsomgeving (CMS) vernieuwd naar versie 6. Bij het vernieuwen hebben we gekeken naar de structuur en opbouw van Joomla! en alle minpunten weggelaten. Het is met de Downdijk onderhoudsomgeving dus ook makkelijker als leek te werken dan met het Joomla! CMS.
 

Downdijk CMS 6 loginscherm
Downdijk CMS 6 dashboard
Downdijk CMS 6 menubeheer
Downdijk CMS 6 artikelbeheer

 

Plugins en Libraries

In de vernieuwde Downdijk onderhoudsomgeving (CMS) zitten een aantal plugins en libraries, waaronder Twitter Bootstrap (voor de vormgeving en Responsive webdesign), CKEditor (tekstverwerker) en KCFinder (bestandbeheer) en de gebruikelijke jQuery (voor de interacties).

Ondersteuning oudere browsers

Naast libraries en plugins hebben we ook besloten om oudere browsers zoals Internet Explorer 8 en lager niet meer te ondersteunen. Vooral na de berichten van Microsoft dat deze Windows XP per April 2014 niet meer zal ondersteunen.

Wanneer wordt mijn CMS geupdate?

Heb je al een Downdijk onderhoudsomgeving (CMS) en is deze nog niet geupdate naar de nieuwste versie? Dit komt omdat het systeem compleet is vernieuwd inclusief de frontend (website zelf). Hierdoor kunnen we de Downdijk onderhoudsomgeving (CMS) alleen maar update d.m.v. de website opnieuw voor je te bouwen.
Neem contact met ons op als je je Downdijk onderhoudsomgeving (CMS) wilt laten updaten.