Downdijk CMS Celebrimbor (v8.2)

Downdijk CMS update Celebrimbor (v8.2)

Het is weer tijd voor een nieuwe update van ons Downdijk CMS Celebrimbor! We hebben geluisterd naar de feedback van onze gebruikers en hebben verschillende verbeteringen en nieuwe functies toegevoegd. In deze blogpost zullen we de belangrijkste wijzigingen bespreken die zijn doorgevoerd in de nieuwste versie.

Om de nieuwste versie van het Downdijk CMS Celebrimbor te ontvangen en van al deze verbeteringen en nieuwe functies te profiteren, raden we je aan contact op te nemen met Downdijk. Ons team staat klaar om je te helpen en de update uit te voeren. Bedankt voor het gebruiken van ons Downdijk CMS en we kijken uit naar jullie reacties op deze update!

Neem contact op

Bibliotheek updates

We hebben enkele afhankelijkheidsupdates doorgevoerd in het Downdijk CMS Celebrimbor.

  • Bootstrap 5.2.0 → 5.3.0 alpha3
  • Font Awesome 6.1.1 → 6.4.0
  • jQuery 3.6.1 → 3.7.0
  • PHPMailer 6.6.4 → 6.8.0
  • TinyMCE 6.1 → 6.4 

 

Downdijk CMS Celebrimbor verschillende wijzigingen

 

Downdijk CMS Celebrimbor (v8.2) vernieuwingen en verbeteringen

 

Downdijk CMS Celebrimbor  loginscherm

Loginscherm

Het loginscherm van het Downdijk CMS Celebrimbor heeft een volledig nieuw ontwerp gekregen. We hebben geluisterd naar de suggesties van onze gebruikers en hebben het loginscherm nu gebruiksvriendelijker en aantrekkelijker gemaakt.

Daarnaast hebben we een nieuwe optie toegevoegd voor het inloggen met alleen een e-mailadres. Als je hiervoor kiest, wordt er een unieke link naar het e-mailadres gestuurd. Deze link is 10 minuten geldig en kan worden gebruikt om direct in te loggen op het CMS.

Downdijk CMS Celebrimbor chatbot

Botman chatbot

We hebben een nieuwe chatbot genaamd Botman toegevoegd aan het Downdijk CMS Celebrimbor. Botman kan je helpen met vragen en antwoorden, veelgestelde vragen en nog veel meer.

Deze chatbot is ontworpen om de gebruikerservaring te verbeteren en gebruikers snel toegang te geven tot de informatie die ze nodig hebben.

Downdijk CMS Celebrimbor beveiligingsupdate

Beveiliging

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom hebben we verschillende beveiligingsverbeteringen doorgevoerd in het Downdijk CMS Celebrimbor.

We hebben de mogelijkheid toegevoegd om IP-blokkering in te stellen na vijf mislukte inlogpogingen in plaats van drie. Dit helpt om het CMS te beschermen tegen brute force-aanvallen.

Daarnaast hebben we extra bescherming tegen bots toegevoegd aan het loginscherm.

Kleine wijzigingen

Naast de grote veranderingen hebben we ook een aantal kleine wijzigingen doorgevoerd in het Downdijk CMS Celebrimbor. We hebben bijvoorbeeld een nieuwe methode toegevoegd om te controleren of een gebruiker is ingelogd op de website.

Ook hebben we het herstellen van een databaseback-up vereenvoudigd door het refactoren van de code. Verder hebben we enkele wijzigingen aangebracht in de JavaScript-code voor de donkere modus, waardoor deze nu beter werkt met meerdere knoppen. We hebben ook nieuwe logboekberichten toegevoegd om gebruikers op de hoogte te stellen van nieuwe functies en bugfixes.

Overige aanpassingen in het Downdijk CMS

Tot slot hebben we ook enkele bugs gerepareerd in het Downdijk CMS Celebrimbor. Zo hebben we ervoor gezorgd dat het CMS correct omgaat met redirects na het opslaan en sluiten van artikelen en menu-items. Daarnaast hebben we verschillende kleine bugs opgelost, zoals problemen met de donkere modus-stijlen en het niet correct weergeven van zoekvelden in overzichtstabellen.

Om de nieuwste versie van het Downdijk CMS Celebrimbor te ontvangen en van al deze verbeteringen en nieuwe functies te profiteren, raden we je aan contact op te nemen met Downdijk. Ons team staat klaar om je te helpen en de update uit te voeren. Bedankt voor het blijven gebruiken van ons Downdijk CMS Celebrimbor en we kijken uit naar jullie reacties op deze update!

Voor meer informatie neem gerust contact met ons op