WerkwijzeOnderzoek

U wilt een website laten maken. Maar waar moet u beginnen? Bij het begin natuurlijk. En dat is opschrijven welke wensen en eisen u hebt voor uw website. Bedenk welk doel uw website heeft. Welke 'tone of voice' en ' look and feel' de site moet hebben.
En welke menustructuur u in gedachten hebt.

We helpen u graag met het opstellen van de wensenlijst. Natuurlijk adviseren we u over de structuur en mogelijkheden van uw website, zodat we daarna de juiste modules van onze onderhoudsomgeving (CMS) kunnen bepalen.

Voorbereiden

Natuurlijk bent u benieuwd wat uw nieuwe website gaat kosten. De offerte die we maken aan de hand van de inventarisatie is duidelijk en transparant. Geen vervelende verrassingen achteraf. Per onderdeel ziet u precies wat de kosten zijn.
En de afgesproken deadline verwerken we in de totaalplanning.

We maken tijdens de voorbereidingen ook afspraken over de ontwerpfase. Werkt u al met een reclamebureau samen, dan maken wij er geen punt van dat zij het ontwerp van de website verzorgen. Natuurlijk kunt u ons hiervoor ook inschakelen. Wel zo makkelijk om één aanspreekpunt te hebben.

Ontwerp

Gaat u akkoord met de offerte? Dan starten we met het ontwerp. De basis van ons ontwerp is altijd de gebruiksvriendelijkheid en een duidelijke navigatiestructuur. Maar natuurlijk ziet uw visitekaartje op internet er ook mooi en professioneel uit.

We maken een ontwerp, waarbij we de homepage en in sommige gevallen een aantal schermen uitwerken. Ook doen we voorstellen voor o.a. de menu vorm, doorlinken, buttons, typografie, kleurgebruik, beeldtaal en omgaan met beeldmateriaal. Na akkoord op het gepresenteerde ontwerp gaan we beginnen aan de bouwfase.

 

Realisatie

Alles wat in de vorige fases is bepaald en vastgelegd zullen wij nu omzetten in een functionele webapplicatie. Tijdens de ontwikkeling van de applicatie testen we deze grondig om onder andere de toegankelijkheid en functionaliteit van de applicatie in alle relevante browsers te garanderen.

Daarnaast wordt in deze fase de tekst en foto's toegevoegd aan de website als dit de offerte is afgesproken om uit te voeren.

Acceptatie en uitleg

Zover wij kunnen bepalen is de site nu af. De content staat erin, de site is uitvoerig getest en er is gecontroleerd of alles voldoet aan onze kwaliteitseisen. U mag nu de site gaan testen, controleren en bepalen of alles is zoals u het in gedachten had. Tevens krijgt u in deze fase de mogelijkheid eventuele kleine wijzigingen door te laten voeren.

We geven u nog even een korte instructie voor het gebruik van de onderhoudsomgeving (CMS). Niet dat u die nodig zult hebben, maar we doen het toch. Voor de volledigheid.

Online

Alles naar wens? Dan komt nu de website online. Wij zorgen ervoor dat de hosting, domeinen en andere faciliteiten geconfigureerd worden en de webapplicatie live kan. Uiteraard begeleiden we dit proces met grote zorg en zijn wij na lancering extra paraat om eventuele problemen direct op te lossen.

 

Hoe verder?

Standaard leveren wij al onze websites met een onderhoudsomgeving (CMS) zodat u zelf maximale controle heeft over uw website. Soms wilt u echter meer. Bijvoorbeeld de zekerheid dat een professional de zoekmachine prestaties van uw site nauwlettend in de gaten houdt of iemand die u zo nu en dan helpt met wat grafische aanpassingen aan uw site.

Neem contact op

Meer informatie / vrijblijvende offerte

Wilt u meer informatie over onze diensten of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.


Algemene voorwaarden  •  Privacybeleid  |   Copyright © 2020 Downdijk
Facebook LinkedIn Twitter Pinterest
Algemene voorwaarden
Copyright © 2020 Downdijk

Facebook LinkedIn Twitter Pinterest