Content Management Systeem (CMS)Houdt uw website makkelijk en efficïent bij, door gebruik te maken van een Downdijk Content Management Systeem dat Downdijk jarenlang zelf ontwikkeld heeft. U kunt zelf uw eigen teksten, plaatjes en menu-items wijzigen met het systeem. Dit kunt u doen door zeer eenvoudige opmaakvelden, bestandsbeheer module en vele andere handige gereedschappen.

Neem contact op

 

De voordelen van een Downdijk Content Management Systeem

Niet lange dagen wachten op reacties van reclamebureau's, maar pas gewoon heel makkelijk en snel uw eigen pagina's aan in de website. Geen moeilijke of te uitgebreide en onoverzichtelijke onderhoudssystemen zoals Joomla, Wordpress en Magento waarbij de hele onderhoudsomgeving geintegreerd zit in uw website en de menubalken uitpuilen van plugins waar u geen benul van heeft waarvoor ze zijn. Het Downdijk Content Manament Systeem is eenvoudig en overzichtelijk te gebruiken en speciaal gemaakt om fijn en snel mee te werken.

 

Meer informatie / vrijblijvende offerte

Wilt u meer informatie over onze diensten of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.


Algemene voorwaarden  •  Privacybeleid  |   Copyright © 2021 Downdijk
Algemene voorwaarden
Copyright © 2021 Downdijk