Website laten maken Weert


Wil je een website laten maken in Weert? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij ontwikkelen, bouwen en onderhouden maatwerk websites die geschikt zijn voor alle apparaten (desktop, laptop, tablet en mobiel) en die zoekmachine geoptimaliseerd zijn. Tegen betaalbare prijzen maken wij maatwerk websites met de gebruiksvriendelijke Downdijk onderhoudsomgeving (CMS) waarmee je de website zelf kunt beheren. Met meer dan 13 jaar ervaring in websites bouwen en online marketing vertalen wij je doelstellingen in een succesvolle website.

Je hebt bij ons al een maatwerk website met onderhoudsomgeving (CMS)

v.a. 1250 euro

Neem contact op

Downdijk levert websites die standaard ook verschijnen op alle apparaten en in de volgende browsers:

Windows

  • Microsoft Edge
  • Mozilla Firefox
  • Google Chrome

Apple IOS

  • Google Chrome
  • Mozilla Firefox
  • Safari

 

Ook kan Downdijk je ondersteunen bij het ontwikkelen, aanpassen en instellen van aangekochte templates en open source website software pakketten zoals bijvoorbeeld Wordpress, Joomla, etc..

Meer informatie

Responsive webdesign & Mobile first

Wij verzorgen standaard websites met Responsive webdesign en mobile first. Hierbij wordt je website geprogrammeerd en ontworpen zodat de website zich automatisch aangepast voor op mobiele apparaten (zoals mobiele telefoons en tablets). Hiermee wordt je website geoptimaliseerd voor bezoekers die je website bekijken op een mobiel of tablet en wordt de bezoeker niet geconfronteerd met een mobiele website die veel afwijkt van het desktop ontwerp. Daarom kan je het beste je website laten maken door Downdijk.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Meer informatie / vrijblijvende offerte

Wil je meer informatie over onze diensten of wil je een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.