Webshop laten maken Weert


Wil je een webshop laten maken in Weert? Als je een webshop wilt starten dan ben je bij ons op het juiste adres. Wij ontwikkelen doeltreffende en professionele maatwerk webshops. Wij bouwen zoekmachine vriendelijke webshops en kunnen maatwerk koppelingen met betaalproviders, leveranciers en pakketbezorgers maken. Ook zijn de webwinkels die Downdijk ontwikkelt succesvol met een hoge conversie en zorgen wij ervoor dat je webshop hoog in Google staat met een goede zoekmachine optimalisatie. Daarom is Downdijk de ideale partner om je maatwerk webshop te laten maken.

Je hebt bij ons al een maatwerk webshop met onderhoudsomgeving (CMS)

v.a. 2750 euro

 

Hoe ontwikkelen wij een professionele webshop

Wij bieden graag onze expertise met advies en begeleiding aan als je een webwinkel wilt beginnen. Met meer dan 13 jaar ervaring zijn wij bekend met het feit dat het voor je pas begint na het starten van een webshop.

Wij inventariseren je wensen en bespreken de mogelijkheden. Er wordt een uniek design ontwikkeld en je wordt het hele traject begeleidt. Je kunt ook je webwinkel zelf beheren zonder technische kennis en wij verzorgen de hosting en het technisch beheer.

 

Neem contact op

Je webshop wordt gebouwd voor optimale prestaties en gebruikersgemak

Onze webshops zijn zoekmachine vriendelijk en worden ondersteund op mobiel, tablet en pc. Wij zorgen er graag voor dat je vindbaar bent in Google en dat je webshop optimaal presteert met online marketing. Ook beschik je over een uitgebreide set aan tools waarmee je de webwinkel zelf kunt inrichten en beheren om er een groot succes van te maken. Het beheer is voorzien van functies zoals orderbeheer, klantenmanagement, diverse betaalproviders, zoekmachinevriendelijke URL's, producten beheer, categorie beheer en verschillende marketing tools. 

Start nu een professionele maatwerk webwinkel

Je kunt eenvoudig een eigen webshop beginnen. Wij helpen je graag tegen scherpe prijzen en bieden online marketing voor meer bezoekers en daarmee meer omzet voor uw webshop. Wij zijn een betrouwbare partner om je webwinkel te laten maken en te ontwikkelen die je verder helpt aan online succes.

  • Onze onderhoudsomgeving (CMS) is eenvoudig en gebruiksvriendelijk
  • Productenbeheer, klantenbeheer en orders in een overzicht
  • Goed vindbaar voor zoekmachines
  • Veilige PSP betaalmethodes zoals iDEAL, PayPal en Sisow
  • Inclusief mobiele / tablet webshop (Mobiel first en duim vriendelijke navigatie)
  • Wij bieden je goede service en kwaliteit

Online software pakketten

Ook kan Downdijk je ondersteunen bij het ontwikkelen, aanpassen en instellen van je templates en je online website software.

Meer informatie

 

Wij hebben in het verleden al mogen werken met de volgende online software pakketten:

  • Wix
  • WebshopApp.com
  • CCV Shop


Meer informatie / vrijblijvende offerte

Wil je meer informatie over onze diensten of wil je een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.