Webshop laten maken WeertWilt u een webshop laten maken in Weert? Als u een webshop wilt starten dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij ontwikkelen doeltreffende en professionele webshops op maat. Wij bouwen zoekmachine vriendelijke webshops en kunnen maatwerk koppelingen met betaalproviders, leveranciers en pakketbezorgers maken. Wij bouwen succesvolle webwinkels met een hoge conversie, promoten deze online en zorgen ervoor dat uw webshop hoog in Google staat met een goede zoekmachine optimalisatie. Daarom is Downdijk de ideale partner om uw webshop te laten maken.

 

Hoe ontwikkelen wij een professionele webshop

Wij bieden graag onze expertise met advies en begeleiding aan als u een webwinkel wilt beginnen. Met meer dan 10 jaar ervaring zijn wij bekend met het feit dat het voor u pas begint na het starten van een webshop.

Wij inventariseren uw wensen en bespreken de mogelijkheden. Er wordt een uniek design ontwikkeld en u wordt het hele traject begeleidt. U kunt uw webwinkel zelf beheren zonder technische kennis en wij verzorgen de hosting en het technisch beheer.

 

Neem contact op

Uw webshop wordt gebouwd voor optimale prestaties en gebruikersgemak

Onze webshops zijn zoekmachine vriendelijk en worden ondersteund op mobiel, tablet en pc. Wij zorgen er graag voor dat u vindbaar bent in Google en dat uw webshop optimaal presteert met online marketing. U beschikt over een uitgebreide set aan tools waarmee u de webwinkel zelf kunt inrichten en beheren om er een groot succes van te maken. Het beheer is voorzien van functies zoals orderbeheer, klantenmanagement, diverse betaalproviders, zoekmachinevriendelijke URL's, producten beheer, categorie beheer en verschillende marketing tools. 

Start nu een professionele webwinkel

U kunt eenvoudig een eigen webshop beginnen. Wij helpen u graag tegen scherpe prijzen en bieden online marketing voor meer bezoekers en daarmee meer omzet voor uw webshop. Wij zijn een betrouwbare partner om uw webwinkel te laten maken en te ontwikkelen die u verder helpt aan online succes.

  • Onze onderhoudsomgeving (CMS) is eenvoudig en gebruiksvriendelijk
  • Productenbeheer, klantenbeheer en orders in een overzicht
  • Goed vindbaar voor zoekmachines
  • Veilige PSP betaalmethodes zoals iDEAL, PayPal en Sisow
  • Inclusief mobiele / tablet webshop (Mobiel first en duim vriendelijke navigatie)
  • Wij bieden u goede service en kwaliteit

Online software pakketten

Ook kan Downdijk u ondersteunen bij het ontwikkelen, aanpassen en instellen van uw templates en uw online website software.

Meer informatie

 

Wij hebben in het verleden al mogen werken met de volgende online software pakketten:

  • Wix
  • WebshopApp.com
  • CCV Shop


Meer informatie / vrijblijvende offerte

Wilt u meer informatie over onze diensten of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.


Algemene voorwaarden  •  Privacybeleid  |   Copyright © 2020 Downdijk
Facebook LinkedIn Twitter Pinterest
Algemene voorwaarden
Copyright © 2020 Downdijk

Facebook LinkedIn Twitter Pinterest