Social media inzettenMenig introductiecampagne ondersteunen wij tegenwoordig met de inzet van Facebook, YouTube, Twitter, LinkedIn, Instagram, etc. om een product of dienst direct bij een doelgroep te introduceren en uw social media professioneel over te laten komen.

Met 'standaard' marketing materialen (welke we overigens wel cross mediaal hebben ingezet) als flyers en posters, zou een dergelijk succes meer tijd én beduidend meer geld kosten. Deze nieuwe media kunnen overigens ook prima ondersteunend ingezet worden voor bedrijven in de B-to-B sector; denk aan het creëren van onderscheidend vermogen, het werven van personeel, het verhogen van de vindbaarheid op internet etc. Wij integreren met veel plezier like, share en respect buttons op uw pagina of geven u de mogelijkheid om een commentbox van Facebook in uw pagina op te nemen of misschien wilt u wel maar op één plek uw nieuws opmaken, maar toch verspreiden over de verschillende media. Dat kan allemaal bij Downdijk.

 

Neem contact opMeer informatie / vrijblijvende offerte

Wilt u meer informatie over onze diensten of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.


Algemene voorwaarden  •  Privacybeleid  |   Copyright © 2020 Downdijk
Facebook LinkedIn Twitter Pinterest
Algemene voorwaarden
Copyright © 2020 Downdijk

Facebook LinkedIn Twitter Pinterest