Huisstijl ontwikkelingDowndijk ontwerpt een bijpassende huisstijl bij het logo. Als reclamebureau passen wij deze huisstijl toe op uw visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, flyer, brochures, website etc. Al deze zaken met het oog op de markt en de wensen van uw (toekomstige) klanten.

Een goede huisstijl is dan ook meer dan 'zomaar' een creatief logo ontwerp. Een sterke huisstijl wekt vertouwen bij de klant en prospect. Vertrouwen in uw bedrijf zelf en in de diensten en producten die u aanbiedt Een goede huisstijl verdiend zich terug door een betere presentatie van de organisatie en door een betere bedrijfsefficiency. Natuurlijk bekijken wij ook graag samen met u of uw bestaande logo & huisstijl verbeterd kunnen worden. Wij verzorgen ook graag het aanpassen van uw logo en huisstijl.

 

Neem contact op

Uw logo en huisstijl ontwerpen ook praktisch toepasbaar

Bij het huisstijl ontwerp is het ook van groot belang dat de huisstijl naast onderscheidend, aantrekkelijk en opvallend , ook praktisch toepasbaar is op de verschillende reclame media zoals briefpapier, visitekaartjes, flyers, brochures, websites etc. etc. Downdijk gaat deze mogelijkheden nauwgezet na opdat de ontworpen huisstijl maximaal en consistent ingezet kan worden.

Ook letten wij erop dat de huisstijl goed toepasbaar is op andere materialen als bijvoorbeeld op vlaggen of kleding, stickers, autobelettering etc.

 

Meer informatieMeer informatie / vrijblijvende offerte

Wilt u meer informatie over onze diensten of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.


Algemene voorwaarden  •  Privacybeleid  |   Copyright © 2020 Downdijk
Facebook LinkedIn Twitter Pinterest
Algemene voorwaarden
Copyright © 2020 Downdijk

Facebook LinkedIn Twitter Pinterest