Camtronics

Camtronics

Website laten maken, design & Webhosting

Website realisatie Camtronics

Camtronics is specialist en ontwikkelaar van inspectiecamerasystemen en dat moest de website ook uitstralen. Doordat de Camtronics levert in heel Europa en ver daarbuiten moesten verschillende talen op de website aanwezig zijn.

De website is erg uitgebreid met speciale camera overzichtspagina's, support, downloads, veelgestelde vragen en verschillende formulieren. Ook was het erg belangrijk dat bij het wisselen van taal de bezoeker op dezelfde pagina terecht kwam in de andere taal.

Camtronics is gevestigd in Son en Breugel, vlakbij Ekkersrijt in Eindhoven.

 

Bekijk website

Website Camtronics
Camtronics cameraoverzicht screenshot

Speciale camera overzicht / item pagina's

De website heeft speciale camera overzichtspagina's waarbij de keuze gemaakt kan worden tussen de verschillende camerasystemen.

Na het klikken op de camera word de bezoeker doorverwezen naar de speciaal gemaakte camera item pagina's met 360 graden foto overzicht, video's, downloads passend bij de camera en een overzicht van extra accessoires.

Download support pagina Camtronics

Support / Downloadpagina's

Ook is er een speciale support / download gedeelte toegevoegd aan de website waarbij alle downloads per camera in alle talen te downloaden zijn.

Deze supportpagina's hebben ook een veelgestelde vragen gedeelte die per vraag open te klikken is om het overzichtelijk te houden.

Al deze functies zijn door de klant zelf bij te houden via de onderhoudsomgeving (CMS) via de maatwerk componenten.

Easypointer webshop

Easypointer webshop

De Easypointer webshop is de eerste webshop met Bootstrap 5 en Downdijk CMS Aragorn die door Downdijk is geleverd.

Het is een webshop met enkele producten die voor de zakelijke markt is gemaakt en heeft daardoor een BTW controle systeem en verschillende verzendkosten maatwerk coderingen.

Ook heeft de webshop een selectie op producten en op de item pagina's worden ook aanbevolen producten getoond met speciale afmeting sliders en optiekeuzes.

De webshop is gemaakt in 2 talen, namelijk Nederlands en Engels en is tot aan de bevestiging e-mails en herinneringsmails compleet vertaald zodat buitenlandse klanten gemakkelijk kunnen bestellen en online betalen.

 

Bekijk website

Easypointer webshop
Miniflex websites

Miniflex SEO websites

Voor de kleinste camera van Camtronics; de Miniflex hebben wij verschillende SEO websites gemaakt om de camera beter vindbaar te maken voor zoekmachines.
Vaak word dit gedaan op basis van alleen de domeinnaam met verschillende teksten, maar in dit geval hebben we verschillende domeinnamen gebruikt op basis van de verschillende landen / talen.

De Miniflex websites hebben we geplaatst op 6 verschillende websites in 6 verschillende talen, namelijk:

Miniflex SEO websites

Lapstar website

Lapstar website screenshot

Website realisatie Lapstar

Camtronics heeft in samenwerking met VU Universiteit Amsterdam een laparoscopie training systeem ontwikkeld wat door verschillende universiteiten in Nederland gebruikt word om nieuwe doctoren op te leiden.

Deze website hebben we volledig in het Engels gemaakt zodat deze direct internationaal te gebruiken is en is een weerspiegeling van de kennis en kunde van Camtronics. Het is dan ook een demonstratie website met foto's, filmpjes en een portfolio van bedrijven die het systeem gebruiken.

Naast een aantal tekstpagina's heeft de website ook een contactpagina met contactformulier en is deze door de klant volledig zelf te beheren (menu beheer, artikelbeheer, foto's) via de Downdijk onderhoudsomgeving (CMS).

 

Bekijk website