Concept & DesignHet opzetten van een goede marketing en promotie begint bij een concept. Zonder een goed plan geen resultaat. Downdijk denkt als reclamebureau op alle niveaus met u mee, van concept tot resultaat. Hierbij staat de ontvanger van uw boodschap altijd centraal, want dat bepaalt of uw onderneming succesvol is op internet.

Neem contact op

 

Conceptontwikkeling

Bij het bedenken van een goed concept, verplaatsen wij ons in uw klanten en gaan hierbij opzoek wat uw klanten nodig hebben zodat uw marketing en promotie direct en effectief is. Bij de conceptontwikkeling maken we dan ook gebruik van het officieële marketingmixplan met de wel bekende vijf P's en de vernieuwde vijf A's (Bekend gemaakt in 2012).

 

Interaction ontwerp

Bij het ontwerpen van een website is het behalen van uw bedrijfsdoelstellingen belangrijk, maar minstens zo belangrijk zijn de doelstellingen van de gebruiker.

Wat is het doel van zijn bezoek aan uw website? Het interactie ontwerp geeft antwoord op deze vraag en dient als blauwdruk voor de realisatie van een succesvol internetproject.

 

Resultaatgericht design

Wij ontwerpen onderscheidende interfaces die inspelen op het gevoel en de intuïtie van uw bezoeker. Het resultaat: websites, drukwerk en promotie die werken en een meetbare bijdrage leveren aan het behalen van uw bedrijfsdoelstellingen.

Wij houden van goede en effectieve communicatie.

Meer informatie / vrijblijvende offerte

Wilt u meer informatie over onze diensten of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.


Algemene voorwaarden  •  Privacybeleid  |   Copyright © 2021 Downdijk
Algemene voorwaarden
Copyright © 2021 Downdijk